Hajfestés

A világ legnépszerűbb márkájával a L´Oréal Professionnel termékeivel dolgozom. A professzionális termékek, hajfestékek, samponok, styling termékek mind hozzájárulnak a szalonélmény kialakulásához. A L´Oréal Professionnel megadja a lehetőséget arra, hogy a legmagasabb szinvonalú szolgáltatást tudjam nyújtani felétek!

Majirel

A L´Oréal Majirel kímélő hajfestést biztosít a Ionène G és az Incell gondoskodásnak köszönhetően. Erősítik a hajszálakat, a hajgyökerektől egészen a hajvégekig. Majirel eredmény: intenzív szín, ragyogó fény a hajgyökerektől egészen a hajvégekig és az ősz hajszálak 100%-os takarása.

2015_feb02_show6

Dialight, Diarichesse

Tartós hajszínező festék kettős technológiával. Ideális már festett, vagyérzékeny hajra, natúr hajra és ősz haj fedéséhez.

3f367234b147b4450669f764d85a96da

Cover 5′

A Cover 5’ szolgáltatást a fejmosónál vehetjük igénybe, hasonlóan egy samponos hajmosáshoz. Lehet eredeti hajszíned sötétbarna, gesztenyebarna, vagy akár szőke, a Cover 5’ 5 perc alatt gyorsan és természetes eredménnyel tompítja az ősz hajszálakat, a férfi vendégek legnagyobb megelégedésére.

          4-packshot-cover-5_ Cover5BA